Workshop

expeditie weiland

Stap eens, samen met je team, een weiland in. Neem een flinke teug frisse lucht en bekijk de kudde van een afstand. De schapen kijken ook naar jullie. Wat is het plan? Blijven jullie daar staan of gaan jullie iets doen? Je hoort ze het bijna denken. Natuurlijk is er een plan! Samen op expeditie in het groen. Met een beetje hulp van onze Border Collies. Zij laten je zien hoe het moet. 

Schaken met schapen
Een workshop met Border Collies en schapen is als schaken: iedere pion die wordt verzet is van belang. De schapen laten zich niet zomaar verplaatsen, dat vraagt focus en teamwork. Nadenken, heel goed kijken en proberen…maar ook samen fouten maken, foeteren en lachen. De schapen en de Border Collies hebben eindeloos geduld. Jullie ook? 

Wat krijg je?
– een bijzondere ontmoeting met Border Collies en schapen.
– inzicht in jouw rol in een team.
– een unieke ervaring.
– een inspirerende locatie.
– een frisse neus!
– een aandenken aan deze onvergetelijke dag.

reserveren?

Neem je team mee en maak kennis met onze Border Collies en schaapskudde. Zie en beleef schapendrijven in het echt.
We bieden veel mogelijkheden die
we graag met je bespreken.

Contact

Bel mij terug

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Arrangementen

Maak je dag compleet en combineer de Workshop Schapendrijven met één van onze vaste arrangementen of neem contact op voor een arrangement op maat.

Buiten koken op houtvuur

De geur van vers hooi, de schapen liggen tevreden te herkauwen en de honden ravotten om je heen. Je hebt dat voldane gevoel dat je krijgt als je de hele dag buiten geweest bent. Om er nog een schepje bovenop te doen, wordt het eten bereid op een knisperend houtvuur.

Pizza’s uit de
houtoven

Ook in Italië kennen ze herders en herdershonden. Vaak gebruiken ze daar grote berghonden om de kudde te bewaken tegen wolven of beren. Helemaal niet zo gek dus om een dag in de wei af te sluiten met een overheerlijke pizza uit een echte houtoven. 

Barbecue

De schapen en de honden hebben je veel geleerd en dat heeft tijd nodig om te landen. Het is fijn om dat samen te doen in een ongedwongen tempo. Een barbecue is de ideale manier om tot rust te komen, na te praten en te genieten van goed eten.

Wat vonden anderen?

Beste Rob en collega,
Wij hebben een fijne middag gehad met de schapen en de honden. En wat was het een chaos in het begin. Door elkaar heen praten…..
Lees meer

Carla van Maanen

Zorgregio MIJ/OV

Als een stel jonge honden maar dan zonder sheepdog DNA gingen we dit klusje wel even klaren… dus niet… De schapen gingen alle kanten op en was de eerste les geleerd; communiceren.
Lees meer

Karin

Agracom