Over ons

De mensen en dieren achter Sheepdog experience


Sheepdog Experience staat onder leiding van Rob Bouwens. Rob is tijdens zijn studietijd onder andere werkzaam geweest voor Burgers Zoo en Apenheul. Maar misschien ken jij hem wel van zowel nationale- als internationale wedstrijden Schapendrijven met Border Collies.

Rob durft zichzelf wel te vergelijken met een Border Collie. Hij houdt van een goede start en rondt pas af als alles naar tevredenheid is verlopen, hij houdt van samenwerken en beweegt mee met de mensen met wie hij werkt. Half werk, daar is hij niet van.

Rob is dierengedragsdeskundige, maar is ook 25 jaar directeur-eigenaar van een door hem opgericht MKB-bedrijf geweest. Daarom snapt hij precies hoe het bij de dieren én bij de mensen werkt. Of ‘door de wol geverfd’, zoals hij zelf graag zegt. 

Bij een coachingstraject of een workshop wordt Rob naast zijn Border Collies altijd bijgestaan door een hecht team dat bestaat uit een vaste groep (gecertificeerde) coaches en uit de wedstrijdsport afkomstige handlers. 

reserveren?

Ben jij op zoek naar een leuke teamactiviteit die daadwerkelijk een beter team als resultaat heeft?
Ga de uitdaging van het schapendrijven aan. We hebben vele mogelijkheden, die we graag bespreken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

Bel mij terug

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Arrangementen

Maak je dag compleet en combineer de Workshop Schapendrijven met één van onze vaste arrangementen of neem contact op voor een arrangement op maat.

Buiten koken op houtvuur

De geur van vers hooi, de schapen liggen tevreden te herkauwen en de honden ravotten om je heen. Je hebt dat voldane gevoel dat je krijgt als je de hele dag buiten geweest bent. Om er nog een schepje bovenop te doen, wordt het eten bereid op een knisperend houtvuur.

Pizza’s uit de
houtoven

Ook in Italië kennen ze herders en herdershonden. Vaak gebruiken ze daar grote berghonden om de kudde te bewaken tegen wolven of beren. Helemaal niet zo gek dus om een dag in de wei af te sluiten met een overheerlijke pizza uit een echte houtoven. 

Barbecue

De schapen en de honden hebben je veel geleerd en dat heeft tijd nodig om te landen. Het is fijn om dat samen te doen in een ongedwongen tempo. Een barbecue is de ideale manier om tot rust te komen, na te praten en je hongerige maag te stillen met goed voedsel. 

Wat vonden anderen?

Beste Rob en collega,
Wij hebben een fijne middag gehad met de schapen en de honden. En wat was het een chaos in het begin. Door elkaar heen praten…..
Lees meer

Carla van Maanen

Zorgregio MIJ/OV

Als een stel jonge honden maar dan zonder sheepdog DNA gingen we dit klusje wel even klaren… dus niet… De schapen gingen alle kanten op en was de eerste les geleerd; communiceren.
Lees meer

Karin

Agracom