Coaching

Do the sheepscan

Onze Border Collies kunnen de schapen alleen naar de juiste plek drijven, wanneer zij precies begrijpen wat de schapen willen, kunnen en doen. De honden kijken niet alleen, ze voelen ook. Is er stress of juist ontspanning? Elke beweging heeft betekenis. De schapen en honden zijn een spiegel van de natuur. De verbinding met een ‘mensenteam’ is snel gelegd. Om goed te kunnen samenwerken, is nodig dat je inzicht hebt in ieders kwaliteiten en dat daar gebruik van gemaakt wordt. Met de ‘sheepscan’ kunnen jullie meten hoe het staat met jullie team. 

Wat drijft jullie?
Coaching met Border Collies en schapen betekent dat je met het hele team het weiland in gaat. Je ervaart hoe het is om samen een klus te klaren, op een gebied waarop niemand ervaring heeft. Maar jullie kijken ook naar de dagelijkse praktijk. Waar liggen de overeenkomsten in jullie team? Welke inzichten zou je willen of heb je nodig? Hoe gaan jullie om met communicatie, leiderschap en samenwerking? Een dag met ons kan gezien worden als ijkmoment: er wordt gemeten wat jullie als team uitdragen. 

Wat krijg je?
– een bijzondere ontmoeting met Border Collies en schapen.
– begeleiding van een professionele coach.
– een teamscan.
– een inspirerende locatie.
– een hele dag in de natuur.
– een aandenken aan deze onvergetelijke dag.

reserveren?

Neem je team mee en maak kennis met onze Border Collies en schaapskudde. Zie en beleef schapendrijven in het echt.
We bieden veel mogelijkheden die
we graag met je bespreken.


Contact

Bel mij terug

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Arrangementen

Maak je dag compleet en combineer de Workshop Schapendrijven met één van onze vaste arrangementen of neem contact op voor een arrangement op maat.

Buiten koken op houtvuur

De geur van vers hooi, de schapen liggen tevreden te herkauwen en de honden ravotten om je heen. Je hebt dat voldane gevoel dat je krijgt als je de hele dag buiten geweest bent. Om er nog een schepje bovenop te doen, wordt het eten bereid op een knisperend houtvuur. 

Pizza’s uit de
houtoven

Ook in Italië kennen ze herders en herdershonden. Vaak gebruiken ze daar grote berghonden om de kudde te bewaken tegen wolven of beren. Helemaal niet zo gek dus om een dag in de wei af te sluiten met een overheerlijke pizza uit een echte houtoven. 

Barbecue

De schapen en de honden hebben je veel geleerd en dat heeft tijd nodig om te landen. Het is fijn om dat samen te doen in een ongedwongen tempo. Een barbecue is de ideale manier om tot rust te komen, na te praten en te genieten van goed eten. 

Wat vonden anderen?

Beste Rob en collega,
Wij hebben een fijne middag gehad met de schapen en de honden. En wat was het een chaos in het begin. Door elkaar heen praten…..
Lees meer

Carla van Maanen

Zorgregio MIJ/OV

Als een stel jonge honden maar dan zonder sheepdog DNA gingen we dit klusje wel even klaren… dus niet… De schapen gingen alle kanten op en was de eerste les geleerd; communiceren.
Lees meer

Karin

Agracom