Reviews

WAT VONDEN ANDEREN?

Wat een gave workshop hebben we gekregen van Rob en zijn collega’s! Het lijkt zo makkelijk, een paar schapen een bepaalde kant op sturen, maar niets was minder waar. Door samenwerking en communicatie ging het steeds een beetje beter. Aan het eind van de workshop konden we met ons team de schapen een heel parcours met hindernissen laten lopen. Dank je Rob, voor deze mooie en leerzame middag!

Jacobine Wijnhoven

School op de Berg

Bedankt Rob, namens ons team willen wij je bedanken voor de mooie middag! We hebben elkaar aan de hand van de schapen beter leren kennen en kunnen jouw adviezen meenemen in de praktijk. Het is zeker een aanrader om eens met je team te gaan schapendrijven, een top teambuilding activiteit.

W.J. Valkman

Omnia Wonen

Het lijkt zo gemakkelijk… Maar zo makkelijk is het niet om die kudde schapen door de paaltjes te krijgen. Communicatie, leiderschap en risico-inventarisatie; bij een middag sheepdog experience komen al deze elementen terug. Fantastisch hoe de parallel naar de werkvloer getrokken kan worden. Het was een leuke interactieve maar vooral leerzame middag waar we nog lang over zullen praten. Dank!

Claudia Beckers

Bidfood

Een schaapskooi aan het einde van een zandpad midden in een bos. En dat alles bedekt onder 30 centimeter sneeuw.
Deze uitdaging zijn wij samen met Sheepdog Experience aangegaan. Moeilijke omstandigheden, maar je bent hulpverlener of je bent het niet.
Onder de bezielende leiding van Rob zijn wij met de schapen en honden op pad gegaan. Op deze manier loop je snel aan tegen leidinggeven aan schapen, communicatie en samenwerking.
Met leuke oefeningetjes en steeds een terugkoppeling naar je eigen werkomgeving krijg je steeds meer inzicht. Rob en team, nogmaals van harte dank voor de fantastische middag en de lessen die jullie ons geleerd hebben.
Echt de moeite waard en een grote aanrader voor iedereen!

Auke Beekhuis

Veiligheids en Gezondheidsregio Gelderland-midden

Wat was dit leuk, interessant en leerzaam. Het perfecte teambuildingsuitje! We waren met een groep van 20 personen en helemaal blij dat we de schapen al zo snel in het hok hadden gekregen. Maar door Rob werden we op de feiten gedrukt: “hebben jullie naar elkaar geluisterd?”….”Uhm…nee”. Het schapendrijven maakt een parallel naar de werkvloer. Bedankt voor de nieuwe inzichten!

Janine Sinnige

de Alliantie

Het was een fantastische dag. Het programma zat goed in elkaar en was tot in de puntjes voorbereid.
Het is een dag geworden waar door samenwerking en communicatie mooie resultaten zijn bereikt.
Ook de innerlijke mens is niks tekort gekomen. Bedankt namens al onze medewerkers!

Liesbeth Nijendijk

Management assistant – Wago Nederland

Vanuit onze samenwerking in diverse team en leiderschapsontwikkeltrajecten hebben we van uit een natuurlijke beweging met elkaar samengewerkt en mooie resultaten behaald.
Het op een natuurlijke wijze inzichtelijk en tastbaar maken wat de gevolgen zijn van individueel en team handelen op schapen en paarden blijft ook voor ons een bijzondere ervaring.
De schapen en paarden vormen vanuit hun oprechtheid en niet bevooroordeeld gedrag een perfecte spiegel voor het individueel en team handelen. Daarnaast speelt de context die jij persoonlijk weet te creëren voor deelnemers de veiligheid om elkaar ontmoeten te vertrouwen en op weg te gaan naar bevlogenheid voor hen zelf en de organisatie en teams waar men in werkt en samenwerkt.
Wij hopen nog vaak van je kwaliteiten gebruik te mogen maken. Leo Verhagen en Theo van de Schepop. Team Natuurlijk Leiderschap

Theo van de Schepop en Leo Verhagen

Oprichters Habitat Lekker Leven en natuurlijk leiderschap.

Beste Rob en collega,
Wij hebben een fijne middag gehad met de schapen en de honden. En wat was het een chaos in het begin. Door elkaar heen praten…..Dan gaat het helemaal goed NOT. Steekwoorden die wij er aan over hebben gehouden; enerverend, zeker niet ‘wollig’, spiegelend, leerzaam, samenwerken, interactief en zeer geslaagd, lekker buiten, geweldige honden, ‘daddildoe’, inspirerend, teamwork.

Carla van Maanen

Zorgregio MIJ/OV

Als een stel jonge honden maar dan zonder sheepdog DNA gingen we dit klusje wel even klaren… dus niet… De schapen gingen alle kanten op en was de eerste les geleerd; communiceren. We werden uitgedaagd, kregen demonstraties en leerden veel over samenwerking. Dank je wel Rob en Richard voor jullie gastvrijheid en de unieke ervaring.

Karin

Agracom

We hebben een geweldig teamuitje gehad in een prachtige omgeving (De Poel)! De oefeningen met schapen en border collies hebben ons nuttige inzichten gegeven over de dynamiek binnen ons team. De afwisselende opdrachten met vertaling naar de werkvloer en leuke begeleiding van Rob en Ralf maakten het tot een leuke activiteit. De aansluitende bbq was ook heerlijk! |

Kortom erg leerzaam en een aanrader!

Jeroen Aarts

Achmea

Rob, dankjewel voor deze leerzame teambuilding! Ons hele team heeft onwijs genoten en hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat het een geslaagde dag was. Vooral de afwisselende opdrachten hebben wij allemaal als zeer prettig ervaren. De feedback die wij tussendoor kregen is toe te passen in zowel de werk- als privé-sfeer. Al met al een ervaring waar wij (met toedoen van het eigenwijze schaap) met een grote glimlach op terug kunnen kijken!

Anne Hogeveen

Secretaresse -Mindfit

Onze jaarlijkse teambuilding was een topmiddag. Zeer interactief, maar ook zeer indrukwekkend.
Het leukste was dat onze collega’s van niets wisten tot het moment ze tussen de schapen in de wei stonden.
Rob heeft veel connecties waardoor de middag op en top geregeld was.
Mocht je niet weten wat je wilt gaan doen tijdens een teambuilding of teamuitje, dan is dit echt een aanrader!

Mariska Savelkoel-Varenbrink

Management assistent – AOC Twello

Nietsvermoedend kwamen alle medewerkers van Over Morgen bijeen in het Peggehuis.
Na een sessie over teamrollen gingen we tot verrassing van velen de wei in om ons met schapen bezig te houden.
Waar bij de start een aantal collega’s in het wilde weg achter schapen begon aan te rennen, bleken uiteindelijk de teamrollen goed uit de verf te komen en werd in groepen gestructureerd gewerkt aan het hoeden van schapen.
En dat alles onder de bezielende leiding van een man met passie voor zijn vak, Rob!
Een uitermate leerzame en geslaagde middag! Een aanrader om in teamverband met elkaar een middag bezig te zijn.
Dank Rob!

Tjakko Dijk

Adviseur gebiedsvernieuwing en duurzaamheid – Over Morgen

Beste Rob, dank je wel en het team heeft genoten!! Veel dank aan jouw goede voorbereiding en de locatie en begeleiding.
Het was een groot succes. Eén van de dames had een leuk filmpje gemaakt. Ik zal vragen of zij dit aan jou wil sturen.
Zij is nu op congres in het buitenland, maar begin volgende week weer terug. Veel dank nogmaals en ook voor jou een goed weekend!

Veronique Alberdinghk

Team coördinator – Gilead Sciences Netherlands


Plaats hier je reactie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.