Sandra Kok
Home Coaching Coaches Sandra Kok

Sandra Kok

Dit is wie ik ben

Ik ben DISC en drijfveren gecertificeerd trainer en (team)coach. Daarnaast ben ik NLP-coach, NLP-teamfacilitator en systemisch coach.

Ik heb twaalf jaar met plezier en trots gewerkt als manager bij een grote bank. Zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau. In 2019 nam ik ontslag en ben ik focus gaan aanbrengen op het verder invulling geven aan mijn passie: een duurzame bijdrage leveren aan ontwikkeling van mensen en groepen. En daar geniet ik nog iedere dag van.

Dit is hoe ik werk

Ik ben ervan overtuigd dat goede training en coaching maatwerk is. Samen bepalen we jouw doelen, jouw rol, jouw overtuigingen en die van het team. Ik houd van een goede start en rond pas af als alles naar tevredenheid is verlopen. Ik beweeg mee met de mensen met wie ik werk. In de basis werk ik het liefst met inzichten vanuit DISC & drijfverenprofielen én natuurlijk met de inzichten vanuit de SheepScan. De inzichten gebruiken we om invulling te geven aan de ontwikkeling die het team te maken heeft.

En last but not least: het moet ook vooral leuk zijn!

De SHEEPSCAN

De inzichten vanuit de SHEEPSCAN kun je goed gebruiken in een teamcoach- en ontwikkeltraject. Het is fascinerend om te zien hoe de dieren feilloos gedrag van mensen spiegelen. En dan? Wat ga je er mee doen? Welke skills heb je te ontwikkelen? Hoe kun je, duurzaam, je persoonlijke- en teameffectiviteit vergroten? Onder professionele begeleiding van een teamcoach of trainer kun je de ontwikkeling verder invulling geven.

Dat kan op verschillende manieren. Door het te verbinden aan DISC kun je vanuit de inzichten gaan (bij)sturen op effectief gedrag. Graag neem ik jullie verder mee om ingesleten patronen te doorbreken en je doelen te gaan behalen.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over Sandra Kok op www.sandra-kok.nl